Despre Noi

Scurt Istoric

SCURT ISTORIC

Am debutat cu fabricarea produselor de brutarie apoi de patiserie.
In spatiul mic, de altadata, situat pe Str.Zaharia Stancu, Nr.8, clientii erau   intampinati de mirosul imbietor al strudelelor si de parfumul cozonacilor gata scosi din cuptor.
Datorita parerilor pozitive primite din partea clientilor multumiti de calitatea produselor de patiserie, am decis ca în anul 2012 sa ne extindem activitatea prin fabricarea si comercializarea produselor de cofetarie.
Am oferit clientilor prajiturile traditionale, precum amandina, savarina si eclerul, toate lucrate cu pricepere si maiestrie, folosind materii prime naturale de cea mai buna calitate.
In prezent, Cofetăria Elidor  dispune de laborator propriu de cofetărie, si patiserie , precum si de un punct de desfacere, situat pe Str.Zaharia Stancu, Nr.8, Oradea.
Oferim clientilor sortimente diversificate de torturi, miniprajituri, minipatiserie, praline, fursecuri, bomboane, cozonaci si turte, precum si asistenta pentru comenzile personalizate.
Intrucat deviza Cofetariei Elidor este “To(r)tul cum vrei tu” ne propunem sa imbunatatim in permanenta calitatea si sa diversificam cat mai mult gama de produse pentru a satisface si cele mai exigente gusturi.