Despre Noi

Scurt Istoric

SCURT ISTORIC

Am debutat cu fabricarea produselor de brutarie si de patiserie.
In spatiul mic, de altadata, situat pe Str.Zaharia Stancu, Nr.8, clientii erau intampinati de mirosul imbietor al painei proaspete, al covrigilor si strudelelor umplute dar si de parfumul cozonacilor rumeniti gata scosi din cuptor.
Datorita parerilor pozitive primite din partea clientilor multumiti de calitatea produselor de panificatie si patiserie, am decis ca în anul 2012 sa ne extindem activitatea prin fabricarea si comercializarea produselor de cofetarie.
Am oferit clientilor binecunoscutele prajituri traditionale, precum amandina, savarina, eclerul, etc…toate lucrate cu pricepere si maiestrie, folosind materii prime naturale de cea mai buna calitate.
In prezent, Cofetăria Elidor  dispune de un laborator propriu de cofetărie si patiserie dotat la cele mai inalte standarde, situat pe Str.Zaharia Stancu, Nr.8, Oradea.
Oferim clientilor sortimente diversificate de torturi, miniprajituri, minipatiserie, praline, fursecuri, bomboane, cozonaci si turte, precum si asistenta pentru comenzile personalizate.
Intrucat deviza Cofetariei Elidor este “To(r)tul cum vrei tu” ne propunem sa imbunatatim in permanenta calitatea si sa diversificam cat mai mult gama de produse pentru a satisface si cele mai exigente gusturi.
Deviza noastra:” To(r)tul cum vrei tu”.